. Hit Carrousel Met de heerlijkste hits op uw radio.

Hit Carrousel Nederlands Beste !

Het gezelligste Radio Station van Nederland met de meest gevarieerde muziek. Met de mogelijkheid voor U om verzoekjes aan te vragen!

Je hoort nu:

Artiest van de week

image

Frans Duijts

Tiel 10 mei 1979, 

Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Door het succes van het liedje 
Jij denkt maar dat jij alles mag van mij dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam
een cover van Marleen uit 1986 geschreven door Pierre Kartner
besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière.

Net voor zijn grote prijs kreeg hij een lidmaatschap bij HPH Claymore. Hij vertelt zelf altijd dat dit zijn mooiste herinneringen waren. In 2009 kreeg Duijts de prijs voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca van dat jaar voor zijn single Jij denkt maar dat jij alles mag van mij. Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. Zijn eerste album Zo Ben Ik Mezelf werd een succes, hij stond er twee jaar lang mee in de Album Top 100. In 2011 scoorde hij met het nummer Morgen is pas morgen zijn eerste nummer 1-hit in de Single Top 100. In 2014 was hij de eerste winnaar van de Edison Volksmuziek.

In 2010 en 2015 is Duijts deelnemer aan het muzikale televisieprogramma De beste zangers van Nederland3Man Sterk was een televisieprogramma van de AVROTROS met de zangers Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner als hoofdpersonen. Het programma werd voor het eerst uitgezonden op 24 maart 2017. De drie volkszangers draaiden wekelijks een dag mee bij een bedrijf dat op zoek is naar werknemers. Het zijn plekken die totaal verschillen van hun dagelijks leven. Van tevoren wisten de drie heren niet waar ze heen gingen. De reacties op deze formatie waren erg positief, waardoor de drie heren een paar maanden later definitief aan een zangformatie begonnen, onder de naam Echte Vrienden.

image

Andre Wendel

Heerhugowaard 

Ik Luister graag muziek o.a.:

  • Mijn favorite nummer is: Ah - butterfly.
  • Nederlandstalig
  • Engels
  • Country
  • Veel werken
  • en lekker klagen :)
  • Lekker slapen op een luchtbed
  • lekker eten

 

 

 

 

 

Nu Live

Luisteren

::Luister direct klik play

webplayer
mediaplayer
Windows Media
realplayer Winamp/iTunes
mediaplayer Realplayer